Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu.Veza Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode bila je poznata kao izuzetno burna. Često su se svađali, razmenjivali uvrede, raskidali, ali i mirili.

Život

Izvor: B92

Utorak, 16.03.2010.

21:26

Default images

Administrator Ksenijine „fejsbuk” stranice Jowo objavio je tužnu vest u 20.13h rečima: „naša kraljica devedesetih je ubijena”.

Posle saznanja da je popularni par pronađen mrtav u Nikšićku ulicu stigli su njihovi prijatelji i poznanici.

Među prvima Goran Stojičević Karamela, koji nije krio šok. "Ne verujem da se ovo dogodilo", rekao je Karamela za "Novosti". "Noć pre tragedije dopisivao sam se sa Ksenijom. Bilo je oko dva časa posle ponoći. Ne znam šta se desilo. Pre nekoliko dana zbog njihove svađe intervenisala je i policija. Svi znaju da je Kapisoda bio mnogo ljubomoran. Njegova posesivnost je bila uzrok čestih svađa".



"Press“ piše da je svađa između njih dvoje, koja se završila tragedijom, počela još u nedelju, pošto je pevačica snimila emisiju na TV Pink pod nazivom "Ništa za sakriti".

"U toj emisiji poznata ličnost treba da provede izvesno vreme sa jednim obožavaocem. Posle snimanja emisije Filip je pobesneo od ljubomore. Otišao je u stan kod Ksenije i razvalio vrata. Potukli su se, a komšije su zvale policiju.

Pošto su policajci uspeli da ih razdvoje, njih dvoje su naglasili da nemaju šta oni da se mešaju i da će sve sami raspraviti“, rekao je za "Press“ izvor blizak istrazi.

Ksenijini najbolji prijatelji Aca i Jelena rekli su da su se s njom dopisivali nekoliko sati pre nemilog događaja. "Ništa nije ukazivalo da će se dogoditi tragedija. Znamo da je Ksenija htela da raskine sa Kapisodom. Međutim, uprkos tome, ona ga je jako volela i teško joj je bilo to da učini“, naglasili su Ksenijini prijatelji.
Ksenija Pajèin i Filip Kapisoda
Veza Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode bila je poznata kao izuzetno burna. Često su se svađali, razmenjivali uvrede, raskidali, ali i mirili, prenose „vesti-online.com”.

„Ksenija i ja upoznali smo se na jednoj reviji u Cetinju. Znam da mi sada mnogi muškarci zavide, ali mislim da smo savršen par. Iako sam mlađi od nje devet godina, to nam ne predstavlja smetnju jer je Ksenija je dobra osoba i veliki drug", izjavio je svojevremeno Kapisoda.

Širu popularnost Filip je stekao kada se prijavio na učešće u rijaliti šouu „Veliki brat” marta prošle godine. Tokom Filipovog boravka u kući Ksenija je izjavila da su raskinuli, iako se mladi par prethodno pomirio neposredno pred Filipov ulazak.

Razlog tadašnjeg raskida, kako je pisao beogradski dnevni list "Alo", bio je u tome što je Filip, navodno, u rijaliti-šou imao seks sa pevačicom Mijom Borisavljević.

Po njegovom izlasku Ksenija i Filip razmenili su žestoke reči u medijima, pa čak i uvrede na nacionalnoj osnovi. Čuvene su bile njene izjave u to vreme da je bila reč o vezi zasnovanoj samo na strasti i da tu nije bilo prave ljubavi sa njene strane.

Poznati maneken je tih dana odlučio da se trajno nastani u Beogradu. Tada su ga povezivali sa izvesnom manekenkom iz Milana, dok su Kseniju spajali sa bivšim golmanom „Crvene Zvezde” Bobanom Bajkovićem - takođe Crnogorcem i takođe mlađim od nje.

Ksenija i Filip su se krajem 2009. godine pomirili na promociji albuma Marije Šerifović, nakon čega su i obnovili svoju romansu.


U jednom intervjuu pevačica je izjavila da nikada nije u potpunosti zadovoljna i srećna. "Veliki sam detaljista i to me je malo koštalo u životu. Trudim se da stalno sebi govorim da je život lep i da sam u principu jako srećna žena, na svakom polju, pogotovu na poslovnom. U poslu nalazim motivaciju jer imam neku ludu mušku energiju s kojom ne znam šta ću", rekla je ona tada.

Ksenija Pajčin rođena je u Beogradu 3. decembra 1977. godine. Osnovnu školu "Filip Kljajić Fića" završila je na Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici. Karijeru je započela kao igračica u grupi „Bit strit”, a javnosti je poznata od sredine devdesetih kada je bila pevačica dueta grupe „Dak”. Nakon toga je nastavila samostalnu karijeru u Srbiji i Grčkoj. Važila je za jednu od najseksepilnijih javnih ličnosti u Srbiji i zbog toga je veoma često bila tema estradnih glasina.

Filip Kapisoda, brat od strica rukometaša Petra, rođen je 3. aprila 1987. godine. Poreklom je sa Cetinja, a pre nego što je započeo manekensku karijeru bavio se rukometom.

Ksenija i Filip bili su lakše povređeni u saobraćajnoj nesreći početkom godine u selu Lisovići kod Barajeva. Do udesa je došlo kada je „reno megan” kojim je upravljao Filip proklizao, sleteo sa seoskog puta i udario u trafo-stanicu. Uzrok nesreće bio je led na kolovozu.



Ksenija je u maju 2004. takođe imala saobraćajnu nesreću kod Sjenice kada se sa nastupa u Novom Pazaru vraćala u Beograd. Tada je ona vozila, a s njom su u kolima bile dve igračice. Sve tri su prošle sa lakšim povredama posekotinama i modricama.

Prve reakcije prijatelja popularnog para možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: