Petak, 02.10.2009.

14:50

SPO: Još bez pravosnažne presude

Ni posle deset godina od zločina na Ibarskoj magistrali ubicama još nije izrečena pravosnažna presuda, podseća Srpski pokret obnove.

Izvor: FoNet

Default images

U saopštenju se navodi da se u subotu navršava deset godina od ubistva četvorice čelnika SPO na Ibarskoj magistrali: Veselina Boškovića, Zvonka Osmajlića, Dragana Vušurovića i Vučka Rakočevića.

Deset godina posle zločina nikoga "u evropskoj Srbiji" ne zanima kako žive udovice i deca ubijenih, deset godina posle zločina Srbija je pozornica svakodnevnih zločina, kaže se u saopštenju.

SPO ocenjuje da se to dešava jer nije demontirana mreža smrti, jer se deset godina njeni zločini proglašavaju za vrlinu, ali i zbog toga što ta mreža ima i podršku mnogih u pravosuđu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: