Sreda, 05.11.2008.

20:31

BiH: Sastanak političkih lidera

Lideri političkih stranaka u Federaciji BiH razgovarali su u Sarajevu o funkcionisanju vlade muslimansko-hrvatskog entiteta BiH.

Izvor: Beta

Default images

Sastanak je završen bez konkretnih zaključaka, a novi je najavljen za 12. novembar u Sarajevu. Predsednica Federacije BiH Borjana Krišto kazala je da je potrebno da se razgovara o pitanjima elektroenergetskog sektora, boračke populacije, reformi javne uprave i finansijskog sistema.

Ona je kazala da će lideri političkih partija na sledećem sastanku morati da se izjasne o mnogim važnim pitanjima, "jer unutar parlamentarne većine nisu dobri odnosi".

Potpredsednica Federacije BiH Spomenka Mičić ocenila je da je postignut dogovor o "jedinstvu u vezi sa sprovođenjem reformi".

Sastanku su prisustvovali predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA), Strnke za BiH (SBiH), Hrvatske demokratske zajednice BIH (HDZ BiH) i HDZ-a 1990, predsednica FBiH, premijer FBiH i njihovi zamenici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: