Četvrtak, 11.10.2018.

01:00

Jutro uz maglu i mraz, dan sunčan i topao – do 25 stepeni

U Srbiji će ujutro po kotlinama i visoravnima na zapadu i jugu biti magla uz slab prizemni mraz ponegde.

Izvor: Beta

Jutro uz maglu i mraz, dan sunčan i topao – do 25 stepeni
Getty Images

Tokom dana će biti pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj krajini umereno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od dva do 13, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko 13, a najviša dnevna oko 24 stepena Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana ujutro po kotlinama i visoravnima na jugozapadu i jugu biti magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj krajini umereno oblačno.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Nastavlјa se povolјan biometeorološki uticaj. Dodatna pažnja se ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama. Kod meteoropata su mogući malaksalost i glavobolјa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: