Nedelja, 27.05.2018.

18:57

Novi incident: Opozicija tvrdi – napad u Pljevljima VIDEO

Iz Demokratske Crne Gore optužili su aktiviste DPS da su upali u prostorije Opštinskog odbora Demokrata u Pljevljima i fizički nasrnuli na njihove funkcionere.

Izvor: Sputnjik

Novi incident: Opozicija tvrdi – napad u Pljevljima VIDEO
screenshot

"Organizovana kriminalna grupa — aktivisti DPS — upala je u prostorije OO Demokrata u Pljevljima i fizički nasrnula na visoke funkcionere demokrata, Bojana Krvavca i Nikolu Rovčanina“, navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Opozicija je ranije danas optužila vlast da je odgovorna za niz incidenata na lokalnim izborima koji se danas održavaju u deset crnogorskih opština.

Crnogorsko tužilaštvo ispituje navode o fizičkom obračunu na biralištu u Podgorici, tokom današnjeg glasanja na lokalnim izborima, potvrđeno je Tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: