Utorak, 02.09.2014.

20:09

Otkriven lanac ilegalnih imigranata

U Rumuniji je otkrivena velika mreža ilegalne imigracije koja je omogućila strancima iz afričkih i azijskih zemalja da nezakonito uđu u zapadnu Evropu.

Izvor: Beta

Default images

Nekoliko stotina ljudi je ušlo u zemlje Šengenskog prostora bez viza, putem te ilegalne mreže, izjavio je Frans presu izvor blizak istrazi i dodao da su tu mrežu pretežno koristili državljani iz Pakistana, Avganistana, Bangladeša, Sirije, Somalije i Kameruna.

Policija je tokom operacije privela tri pakistanska državljana i dva Rumuna osumnjičenih za formiranje "te mreže organizovanog kriminala i šverca stranaca".

Policija je dodala da već pet meseci pomno prati rad te mreže. Imigranti su plaćali od 1.400 do 1.600 evra. Kamionima su voženi u Mađarsku i potom u zemlje Šengenskog prostora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: