Utorak, 30.09.2003.

21:14

Šumarac: Neće biti produžavan rok za legalizaciju

Izvor: Beta

Default images
Za legalizaciju bespravno podignutih objekata neće biti produžavan rok posle 13. novembra, izjavio je u sredu ministar urbanizma i građevina Srbije Dragoslav Šumarac. U razgovoru sa novinarima na Divčibarama, gde je prisustvovao otvaranju nove Seizmološke stanice, Šumarac je rekao da je za izbegavanje rešenja o rušenju, dovoljno do 13. novembra podneti prijave nadležnim opštinskim službama. "Ove prijave sa nevelikom administrativnom taksom svakoga štite od rešenja o rušenju čak i u situacijama kada objekat nije ni ucrtan u katastru nepokretnosti. To važi i za situacije u kojima se vode, čak dugogodišnji sporovi, sudski ili ostavinski, sa komšijama ili rođacima", rekao je Šumarac. On je kazao da "eventualno donošenje rešenja o rušenju nekog objekta ne znači da će on odmah biti i srušen".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: