Warwick - the Uncaged Wrath of Zaun

Riot je konačno objavio najnoviji čempion spotlight video za reworkovanog Warwicka, jednog od najstarijih čempiona u igri.

Izvor: Bojan Nešiæ klan rur

Utorak, 24.01.2017.

20:58

Warwick - the Uncaged Wrath of Zaun
foto: Riot Games

Riot je konačno objavio najnoviji čempion spotlight video za redizajniranog Warwicka, jednog od najstarijih čempiona u igri. Da vidimo koje su njegove sposobnosti:

Pasivna: Eternal Thirst

Warwickovi udarci prave bonus magic damage. Ukoliko Warwick ima manje od pola helta, bonus dmg ga takođe leči za istu količinu.

Q: Jaws of the beast

Warwickova prva sposobnost je skok. Kada baci Q, on skače napred ka svojoj meti i napadne je. Ova sposobnost pravi dmg na osnovu maksimalnog healtha, dodaje on-hit efekte i leči Warwicka. Ukoliko zadržite Q tokom skoka, Warwick će skočiti iza vaše mete. Ovo je veoma korisno jer će vam pomoći da se bolje pozicionirate. Kao dodatak, Warwickov skok će ispratiti protivnika čak i ukoliko iskoristi flash ili dash, po sličnom principu kao što radi Ekkov E.

W: Blood hunt

Pasivno, Blood Hunt se aktivira kada bilo gde na mapi neki od protivnika ima manje od polovine maksimalnog helta. Kada Warwick napada neku od meta koja je označena ovom sposobnošću, on dobija bonus attack speed i veliku količinu movement speeda kada se kreće u njihovom pravcu. Pasivne komponente ove sposobnosti su pojačane protiv neprijatelja koji imaju vrlo mali health. Kada aktivira njegov W, Warwick namiriše najbližeg protivnika u velikom radijusu i dobija Blood Trail, kao i ubrzanje za kratko vreme. Cooldown ove magije je veliki, ali se vraća duplo brže kada Warwick ne lovi svoje protivnike.Sve dok se nalazi na Blood Trailu, Warwick je brži i može da prati čak i protivnike koji se ne vide na mapi ili su nevidljivi.

E: Primal Howl

Kada aktivira ovu sposobnost, Warwick na nekoliko sekundi prima znatno manji dmg. Kada ovaj efekat istekne, ili ukoliko ga sami deaktivirate, Warwick ispusti zastrašujući zvuk kojim uplaši obližnje protivnike. Ovaj fear efekat ih natera da izgube kontrolu i sporo se udaljavaju od njega na kratak vremenski period. R:

Infinite Duress

Kada baci svoj ulti, Warwick skače u ciljanom pravcu i supresuje prvog protivničkog čempiona sa kojim se sudari, skida im dmg, dodaje on-hit efekte i leči se za ukupan dmg koji je napravio. Udaljenost sa koje Warwick može da skoči se povećava sa njegovom brzinom kretanja. Warwick je imun na crowd control efekte za vreme skoka, ali ne i dok traje suppress. Kako to sve izgleda u akciji, možete videti ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: