Srbija

Petak, 20.11.2009.

10:40

"Siti brejk" u Beogradu za 250 evra

Beograd bi mogao da postane atraktivna "siti brejk" destinacija, ukoliko Turistička organizacija Beograda postigne dogovor sa Jatom, aerodromom i hotelima.

Izvor: Novosti

Default images

Radi se o pripremi specijalnog „siti brejk“ aranžmana specijalno kreiranih za strane turiste, koji ne bi koštali više od 250 evra. Paket-aranžman bi obuhvatao avionsku kartu, dva ili tri noćenja u hotelu i turističko razgledanje grada.

"U Londonu smo već razgovarali o takvom paketu, mnoge britanske agencije su zainteresovane i počeli smo konkretne dogovore sa hotelima od tri-četiri „zvezdice“, nacionalnim avio-prevoznikom i aerodromom „Nikola Tesla“, kaže Jasna Dimitrijević, direktor Turističke organizacije Beograd.

"Za svako naredno tržište pripremićemo nov paket, a cena neće biti veća od 250 evra", objašnjava Dimitrijevićeva. Razgovori su uveliko obavljeni i procenjuje se da će za britanske turiste biti formirana cena od 210 do 250 evra. Za ostale turiste iz Grčke, Austrije ili Nemačke moglo bi da bude i jeftinije.

TOB će u narednom periodu voditi slične pregovore i na sajmovima u Beču, Solunu, Moskvi, Milanu, Berlinu i ostalim većim gradovima iz kojih bi mogli da stignu turisti.

IZ Britanije, sada je već izvesno, turiste bi dovodile agencije „BA holidejs“, „Ridžent holidejs“ i „Siti traveler“, koje bi sarađivale sa našim agencijama

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: