"Što se tiče Telekoma i Telenora - nemam pojma šta rade i ne zanima me"

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prikazu sposobnosti dela jedinica VS u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 07.02.2021.

12:17

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC

"Što se tiče Telekoma i Telenora - nemam pojma šta rade i ne zanima me", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara nakon prikaza sposobnosti VS.

"Interesuje me Telekom onoliko koliko da bude jači i snažniji jer je u državnom vlasništvu", dodao je Vučić.

On je ukazao na to da se u tom slučaju radi o internom, unutrašnjem aktu preduzeća Telekom Srbija gde oni govore kako da pobede konkurenciju.

Predsednik Srbije odbacio je kao netačnu informaciju da je on lično tražio da se ugovorom između Telekoma i Telenora sruši poslovanje Junajted grupe i SBB-a i istakao da je to izmišljena informacija iz tih medijskih kuća.

Vučić je tako odgovorio na pitanje da li je tačna informacija da je tražio da se ugovorom između Telekoma i Teleonra "stavi tačka" na poslovanje Junajted grupe i SBB-a, kao što su to rekli, prema rečima novinara, pojedini stručnjaci iz Telekoma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: