Poljoprivrednici na meti: Prevaranti im nude ukradene traktore VIDEO

U poslednjih nekoliko godina sve češće se dešava da poljoprivrednici prilikom kupovine polovnih traktora budu prevareni.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 10.02.2019.

12:12

Poljoprivrednici na meti: Prevaranti im nude ukradene traktore VIDEO
Foto: Prva, screenshot

Takvi traktori su prethodno bili ukradeni ili su na njima menjani serijski brojevi, a ponekad ne može da se utvrdi ni ko je bio pravi vlasnik, navodi Prva TV.

Poljoprivrednik iz sela Drvodelje kod Leskovca Dobrivoje Spasić je pre četiri godine kupio polovni traktor. Uredno ga je registrovao i obrađivao imanje. Pre šest meseci policija mu je oduzela poljoprivredno vozilo jer se ispostavilo da postoji još jedan sa istim serijskim brojem u selu kod Lebana.

Leskovački poljoprivrednici znaju da mnogi nude traktore sumnjivog porekla.

Boban Zdravković iz PU Leskovac upozorava poljoprivrednike da provere svu dokumentaciju, vlasništvo i poreklo pre nego što kupe traktor.

Dobrivoje je ostao bez traktora a uskoro ce morati i na sud.

Poljoprivrednici koji posumnjaju da su prevareni, uopšte i ne registruju takve traktore.

Više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: