Hrvatski taksi stiže u BG: Nova vozila i procenat

Hrvatski taksi prevoznik "Kameo" dolazi u aprilu u Srbiju, piše portal Franšizing.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

18:01

Hrvatski taksi stiže u BG: Nova vozila i procenat
Foto: Thinkstock

Kako navodi taj portal, partneri kompanije Kameo biće isključivo samostalni preduzetnici sa taksi licencom sa kojima će biti sklopljeni franšizni ugovori a razlog za to je, kako objašnjavaju, to što je Beograd ograničio broj taksi vozila.

U kompaniji Kameo su naveli da kao i svi koji imaju njihovu franšizu, i u Beogradu će moći da računaju na njihovu tehničku podršku, organizovanje kol-centra i prodaju usluge.

Takođe, piše portal, kompanija obezbeđuje i finansira nabavku novih vozila, a dodaju da će zauzvrat zadržavati određeni procenat od poslovanja primaoca franšize.

"Davalac franšize obezbeđuje i moderan softverski sistem zasnovan na GPRS tehnologiji, Taxi Navigator, koji olakšava komunikaciju između kol-centra, taksiste i korisnika usluge", objašnjavaju u kompaniji, a prenosi portal.

Oni koji budu imali franšizu ove kompanije, proći će i kroz obuku, pohađajući "Taksi akademiju", odnosno, obrazovni program koji organizuje i u potpunosti finansira ova kompanija, piše portal.

Kameo je svoju franšiznu mrežu do sada razvijao u Hrvatskoj i Sloveniji, gde je već prisutan u 30 gradova, a poslovanje je ta kompanija započela 2006. godine u Rijeci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: