Četvrtak, 25.04.2019.

19:41

Radno vreme pijaca, prodavnica, pošta tokom praznika

Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika radno vreme trgovinskih lanaca, tržnih centara, pijaca i pošta biće izmenjeno, a parking će u zonama biti besplatan.

Izvor: Tanjug

Radno vreme pijaca, prodavnica, pošta tokom praznika
Foto: Depositphotos/minervastock

Tokom praznovanja Vaskrsa, do 26. do 29. aprila, dežuraće 74 pošte širom Srbije, dok će Glavna pošta u Beogradu u Takovskoj 2, i pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi bez prekida.

U dane Međunarodnog praznika rada, 1. i 2. maja, radiće 48 dežurnih pošta, ali će Glavna pošta u Takovskoj i pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi nepromenjeno.

Prodavnice "Lidl" na Veliki petak radiće skraćeno do 18 sati, u petak će raditi normalno, dok će na Vaskrs biti zatvorene. U ponedeljak će raditi normalno, dok će na Praznik rada, 1. maja raditi skraćeno, do 14 sati, a već 2. maja uobičajeno.

Objekti "Maksi", "Šop end go" i "Tempo" u petak, 26. aprila će raditi do 18 sati, dok u nedelju, 28. aprila, na Vaskrs, neće raditi.

Svi "Roda", "Idea" i "Merkator" hipermarketi u subotu, ponedeljak i utorak radiće uobičajeno, dok će u nedelju biti zatvoreni.

Tržni centri "Delta siti", "Ušće" i "Big fešn" biće zatvoreni na Vaskrs, dok će na Veliki petak, raditi do 18 sati.

U ponedeljak, 29. aprila, kao i za 1. i 2. maj radiće redovno, od 10 do 22 sata.

Zelene pijace na Vaskrs, u nedelju, 28. aprila, neće raditi, osim pijaca "Zemun", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Bele vode", "Gornja varoš" i "Palilula", koje će raditi od 6 do 13 sati.

U ponedeljak, 29. aprila, sve zelene pijace će raditi skraćeno, od 6 do 13 sati.

Otvoreni tržni centar Novi Beograd, popularni "Buvljak" neće raditi 28. i 29. aprila, a ostalih dana radiće u uobičajenom radnom vremenu, od 8 do 20 sati.

Tokom praznika, od petka do ponedeljka, od 26. do 29. aprila, i u sredu i četvrtak, "Parking servis" neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba "pauk".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: