Bamberg se zahvalio i ispratio Luku Mitrovića iz kluba

Srpski košarkaš Luka Mitrović i Brose Bamberg su raskinuli saradnju, posle godinu dana od Lukinog odlaska u Nemačku.

Izvor: B92

Subota, 21.07.2018.

21:40

Bamberg se zahvalio i ispratio Luku Mitrovića iz kluba
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

On je prošlog juna potpisao ugovor sa evroligašem koji je ove sezone ostao bez titule u Nemačkoj, ali i van plej-ofa u EL.

"Hvala Luka. Prekidamo ugovor sa 25-godišnjim Srbinom. Obe strane su se dogovorile da ne pričamo o detaljima odluke i ugovora koji ističe 2020. godine. Naravno, želimo Mitru sve najbolje u budućnosti i brz oporavak", navodi se u kratkom saopštenju kluba.

Sezonu Luke Mitrovića su obeležile povrede. Kada je igrao, bio je na proseku od 4.2 poena i 3.1 skok po meču za nešto manje od 14 minuta u igri na 16 mečeva Evrolige.

Nešto bolje je bilo u domaćem prvenstvu gde je srpski krilni centar prosečno imao 7.7 poena i 4.6 skokova za 13 minuta.

Polovinom juna je podvrgnut novoj operaciji kolena, zbog čega će biti van terena minimum četiri meseca. Očekuje se da se vrati na teren u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: