Call of Duty: Warzone u svojem sledećem ažuriranju se vraća kroz vreme

Potpuno nova mapa za "Warzone", nazvana Verdansk ‘84, prati događaj koji je kulminirao tako što je moderna verzija mape Verdansk uništena u nuklearnoj eksploziji. Tranzicija Verdanska obeležava prelazak Warzone-a u sezonu 3.

Izvor: usatoday

Utorak, 27.04.2021.

11:30

Call of Duty: Warzone u svojem sledećem ažuriranju se vraća kroz vreme
Foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com

Igrači će proći kroz video sekvencu infiltracije detonacije rnuklearne bombe, a zatim se premotava vreme koje ih baca direktno u verziju Verdansk-a od pre skoro 40 godina. Preuređena mapa ima sedam novih lokacija, uključujući pet sa ažuriranim izgledom. Na primer, aerodrom, koji je prikazan kao uništen u sezoni 2, izgleda praktično nov, sa pristupačnijim drugim spratom idealnim za snajperiste. Druga mesta uključuju Samit, koji je bio lokacija brane u sezoni 2, i na kome će biti funkcionalne žičare.

Veliko ažuriranje stiže u trenutku kada Call of Duty: Warzone, pokrenut pre nešto više od godinu dana, dostiže ključnu prekretnicu: 100 miliona igrača. Warzone je okretanje franšize žanru Battle Royale koji je popularan u igrama Fortnite i PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), gde se bacaju desetine igrača na mapu i bore za opstanak.

Call of Duty je već bila najpopularnija franšiza za video igre u SAD-u. Prema jednoj studiji, Call of Duty Black Ops: Cold War je bila najprodavanija igra 2020. godine. Sveukupno, franšiza je najprodavanija u SAD 12 godina zaredom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: