Put Leskovac-Vučje do 2025. godine

Kompletna rekonstrukcija puta od Leskovca do Vučja u planu je državnog preduzeća Putevi Srbije, a najkasnije do 2025. godine, izjavio je danas predstavnik ovog preduzeća iz Niša Mirko Stefanović.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.04.2021.

17:14

Put Leskovac-Vučje do 2025. godine
Foto: Depositphotos, wabeno

On je na konferenciji za novinare prilikom početka radova na Bulevaru Nikole Pašića, kazao da je to preduzeće za taj put radilo nekoliko predloga, prenosi Jugmedia.

"Ali s obzirom da znate da se program Puteva Srbije usvaja godišnje, nismo uspeli za ovu godinu. Jedino ako budemo imali sreće da uđe u ovaj program 2022 – 2025. Za sada planiramo da iz ovog ovde projekta koji vodimo jednu deonicu da odradimo, koja je najgora, na samom izlazu iz Leskovca", kazao je.

Naglasio je da je za Puteve Srbije put Leskovac – Vučje značajan jer vodi za Vranje, te da se na tom putu gradi jedan značajan most.

"Nadam se da ćemo uspeti da u narednom periodu uradimo projekte, deo deonice se vodi kao neizgrađen i mi nismo u obavezi da radimo neizgrađene puteve, ali, s obzirom na sredstva kojima raspolažemo, u odlučivanju o prioritetima, možemo da kažemo da će i taj deo puta biti izgrađen".

On nije mogao da kaže kolika bi vrednost radova bila s obzirom da se prvo rade projekti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: