Korak bliže ka zameni stolarije upola cene

Grad Beograd raspisao je javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji grada. Ovim projektom, građani će sklapati ugovore za zamenu stolarije po upola nižim cenama, odnosno 50 odsto vrednosti radova će finansirati oni, a preostalih 50 država i grad.

Izvor: B92

Sreda, 06.10.2021.

17:27

Korak bliže ka zameni stolarije upola cene
Foto: Shutterstock/New Africa

Javni poziv odnosi se na firme koje se bave zamenom i ugradnjom spoljnih prozora i vrata na stambenim zgradama, sa pratećim građevinskim radovima (ispuna međuprostora zida adekvatnom ekspandirajućom ispunom, zidarski radovi i obrada oko stolarije (špaletne)).

Planirana ukupna sredstava za sufinansiranje ovih radova je 20.000.000 dinara, a maksimalni iznos bespovratnih sredstava koji dodeljuje grad Beograd i Republika Srbija za finansiranje pojedinačnih projekata građana iznosi 50 odsto od vrednosti ukupne investicije, sa PDV-om, podseća Ekapija.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju firme upisane u registar APR-a, a registrovane kao privredna društva i preduzetnici najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave, da nad njima nije pokrenut stečajni postupak ili postupak likvidacije i da imaju ateste za materijale i proizvode.

Kriterijumi za izbor firmi biće cene dobara zajedno sa ugradnjom, kao i rok važenja cena za meru za koju konkurišu, piše portal. Rok za dostavljanje prijava je 22. oktobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: