Odvajao od usta za njih, a kučići mu se odužili na najlepši način

Bila je noćna smena u toku kada je beskućnik Cezar došao na lečenje u jednu brazilsku bolnicu Alto Vale. Medicinska sestra Kris Mamprim je primila bekućnika na lečenje i dok je on dobijao terapiju, Kris je primetila nešto čudno na ulazu u bolnicu.

Izvor: B92, petface.net

Četvrtak, 13.12.2018.

20:46

Default images

Četiri psa su mirno čekala i pažljivo nešto gledala u bolnicu. Sve ovo se dogodilo u tri sata ujutro u jednom gradiću u Brazilu, kada niko nije očekivao nešto takvo, piše Petface.

Bila su to četiri dobra psa koja su čekala svog vlasnika na ulazu u bolnicu. Kada je Kris razgovarala sa Cezarom, rekao joj je kako su to njegovi psi. On joj je kazao kako se brine o njima na ulici. Ono što je zadivilo ovu medicinsku sestru bilo je to što psi nisu izgledali izgladnelo niti loše, bili su lepi i dobro uhranjeni.

Cezar je kasnije priznao da ove pse hrani na ulici i da neretko odvaja od usta kako bi ih nahranio. Odrekne se svog obroka kako bi dao njima, a oni mu svojom brigom i pažnjom i time što ga čuvaju, vraćaju. Prate ga gde god da pođe, štite ga i ljubazni su prema njemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: