Pseći šou u Novom Sadu VIDEO

Ovaj produženi vikend, koji je u celoj zemlji pratilo i lepo vreme, mnogi su iskoristili za boravak u prirodi sa porodicom i prijateljima. Na kraju vikenda, Novosađani su nedeljno popodne iskoristili i da se pohvale svojim kućnim ljubimcima. Naime, u centru Novog Sada juče se birao najlepši, najbolje obučen i najvaspitaniji pas.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2019.

11:00

Pseći šou u Novom Sadu VIDEO
Foto: KostyaKlimenko/depositphotos.com

Već treću godinu zaredom na novosadskom Trgu slobode, u ovo doba godine, okupljaju se psi iz svih krajeva grada, zarad druženja, takmičenja i, recimo, paradiranja centrom grada. Najteži zadatak, čini se, imao je žiri. Zato kažu da su za najsimpatičnije ljubimce spremili i utešne nagrade.

Iako su, kao i prethodnih godina, organizatori ovog šoua pripremili i zanimljive i vredne nagrade za najbolje, vlasnicima pasa ipak to nije bilo najbitnije. Kažu da su došli da se zabave.

U video-materijalu u nastavku pogledajte kako su uživali, i mladi i stariji, zajedno sa svojim kućnim ljubimcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: