Glumačke zvezde čitaju prvu knjigu o Hariju Poteru VIDEO

Pandemija nas je ograničila, iznenadila svakako, socijalno distancirala, ali moramo priznati da svetske i domaće zvezde čine sve od sebe kako bi nas animirali i držali zainteresovanim za kulturnu i njihovo stvaralaštvo.

Kultura

Izvor: B92, CNN

Sreda, 06.05.2020.

12:41

Glumačke zvezde čitaju prvu knjigu o Hariju Poteru VIDEO
Foто: Gettyimages/ Michael Loccisano

Pa za sve one koji su fanovi Harija Potera imamo sjajnu vest, naime Danijel Radklif koji je slavno prikazao očaranog čarobnjaka u svih osam filmova, jedan je od nekoliko poznatih ličnosti koje čitaju "Hari Poter i kamen mudrosti" kako bi nas zabavili dok smo bili kod kuće zbog pandemije koronavirusa.

On je objavio snimak na kojem čita prvo poglavlje romana "Kamen mudrosti" koji je objavljen 1997. godine. Preostalih 16 poglavlja pročitaće i druge zvezde iz čarobnjačkog sveta, uključujući Klaudiju Kim i Edija Redmejna i Nomu Dumezveni koja je glumila Hermonu u predstavi ‘’Hari Poter i ukleto dete”.

"Ovo je roditeljima, nastavnicima i starateljima koji rade sve kako bi deca bila animirana i zainteresovana, a dok smo kod zaključani možda pomogne i malo magije", rekli su izdavači popularne knjige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: