Pirs Brosnan: Tom Hardi treba da bude novi Bond

Uprkos spekulacijama Danijel Krejg će glumiti u novom filmu o Džejms Bondu, ali verovatno da će to biti njegova poslednja uloga Bonda.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Od kada je Danijel Krejg u oktobru 2015. godine izrazio sumnju o njegovom daljem učestvovanju u nastavku franšize o Džejmsu Bondu, veliki broj glumaca je bio povezivan sa ulogom tajnog agenta 007.

Ipak, Krejg nije odustao od angažovanja, te je dve godine kasnije pristao da snima kultni film koji bi trebalo da režira britanski reditelj Deni Bojl.

Tako je britanski glumac potvrdio da će peti i poslednji put imati ulogu Džejmsa Bond, a još uvek nije odlučeno ko će ga zameniti.

Foto: Getty
Foto: Getty

Ipak, u medijima se oglasio bivši glumac Bonda, Pirs Brosnan, te je predložio glumca koji bi mogao da zameni Krejga kada on konačno bude rešio da odustane od ove uloge.

Reč je o Tom Hardiju, zvezdi serije "Taboo" i filma "Mad Max: Fury Road".

"Mislim da bi Tom Hardi mogao da bude dobar Bond. Voleo bih da ga vidim u toj ulozi", kazao je Pirs za "The mail."

"Potreban je glumac koji može da 'promrda' film – to je ono što čini Bonda", dodao je.

Aktuelno

Mileni Dravić uručen srebrnjak povodom 25.FEF

Glumici Mileni Dravić, prvom laureatu nagrade "Aleksandar Lifka" za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji i počasnoj predsednici Saveta Festivala evropskog filma Palić, sinoć je na Letnjoj pozornici uručen srebrnjak povodom 25. izdanja palićkog festivala.

Aktuelno sreda 18.07. 09:28 Komentara: 0

Šta sve možeš na Egzitu kad si 35+...

Egzit i ja imamo neke neraščišćene račune od ranije. Sa ili bez obzira na to, poslednjih godina imam utisak, što ličan, što pod utiskom mišljenja ljudi do kojih mi je stalo, da me od njega odbija nedostatak onoga što me je nekada za njega vezivalo.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 21:26 Komentara: 101

Bisera i Vasil oduševili na Arlemm-u

Drugo veče Arlemma obeležili su umetnici Bisera Veletanlić i Vasil Hadžimanov bend. Koncert je održan u neposrednoj blizini crkve Sv. Ahilije, građevini iz trinaestog veka, u amfiteatru, prostoru u kome se prirodno širi i proizvodi eho i sceni daje posebnu akustiku.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 11:10 Komentara: 4

Geri Lukas na drugoj večeri "Boljšoj" festivala

Druge večeri muzičkog festivala "Boljšoj", koji se šestu godinu zaredom održava uz podršku "Gasprom njefta" publika je imala priliku da uživa u nastupu čuvenog američkog gitariste Gerija Lukasa, koji je dao muzičku pratnju nemoj ruskoj komediji "Šahovska groznica" reditelja Vsevolda Pudovkina.

Aktuelno ponedeljak 16.07. 08:56 Komentara: 0

Dodeljena Nagrada "Miladin Životić"

Sećajući se filozofa Miladina Životića, Institut za filozofiju i društvenu teoriju Univerziteta u Beogradu od ove godine dodeljuje nagradu za kritički angažman vodećim teoretičarkama i teoretičarima čije delanje proizvodi značajne odjeke u društvenoj praksi.

Aktuelno nedelja 15.07. 15:31 Komentara: 0
strana 1 od 140 idi na stranu