Pirs Brosnan: Tom Hardi treba da bude novi Bond

Uprkos spekulacijama Danijel Krejg će glumiti u novom filmu o Džejms Bondu, ali verovatno da će to biti njegova poslednja uloga Bonda.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Od kada je Danijel Krejg u oktobru 2015. godine izrazio sumnju o njegovom daljem učestvovanju u nastavku franšize o Džejmsu Bondu, veliki broj glumaca je bio povezivan sa ulogom tajnog agenta 007.

Ipak, Krejg nije odustao od angažovanja, te je dve godine kasnije pristao da snima kultni film koji bi trebalo da režira britanski reditelj Deni Bojl.

Tako je britanski glumac potvrdio da će peti i poslednji put imati ulogu Džejmsa Bond, a još uvek nije odlučeno ko će ga zameniti.

Foto: Getty
Foto: Getty

Ipak, u medijima se oglasio bivši glumac Bonda, Pirs Brosnan, te je predložio glumca koji bi mogao da zameni Krejga kada on konačno bude rešio da odustane od ove uloge.

Reč je o Tom Hardiju, zvezdi serije "Taboo" i filma "Mad Max: Fury Road".

"Mislim da bi Tom Hardi mogao da bude dobar Bond. Voleo bih da ga vidim u toj ulozi", kazao je Pirs za "The mail."

"Potreban je glumac koji može da 'promrda' film – to je ono što čini Bonda", dodao je.

Aktuelno

Marina Abramović: Vratila sam se kući

Jedna od najznačajnijih vizuelnih umetnica današnjice priznaje da je doživela emotivnu katarzu za vreme obilaska mesta iz svoje mladosti i detinjstva u rodnom beogradu, gde je boravila kako bi pripremila retrospektivnu izložbu u Muzeju savremene umetnosti.

Aktuelno petak 29.06. 14:05 Komentara: 15

Blago Narodnog muzeja od danas ponovo pred publikom

"Kićenje neveste" Paje Jovanovića, deo vilice homenina stara 400.000 godina, mozaici iz manastira Svetih Arhangela kod Prizrena...samo su deo umetničkih dela iz riznice Narodnog muzeja, koji će, posle 15 godina, koliko je muzej bio zatvoren za posetioce, ponovo biti dostupni publici.

Aktuelno četvrtak 28.06. 08:37 Komentara: 20
strana 1 od 35 idi na stranu