Zanimljive knjige za najmlađe uz koje će upoznati svet

Interaktivna knjiga Upoznajte farmu pomoći će mališanima da kroz igru saznaju mnogo zanimljivosti o životu na farmi. Učite i zabavite se! Priče o životinjama obogaćene su predivnim ilustracijama Tonija i Meta Vulfa, koje će svakom detetu izmamiti osmeh.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 07.08.2020.

11:12

Zanimljive knjige za najmlađe uz koje će upoznati svet
Foto: Promo

Upoznajte more je druga knjiga iz serijala, koja će vas uvesti u podvodni svet. U njoj ćete pronaći priče i zadatke. Ali tu su i nalepnice koje će čitanje i učenje pretvoriti u zabavu. Upoznajte stanovnike mora i rasplamsajte maštu!

Treća knjiga ovog fantastičnog serijala je Upoznajte šumu. Šumske životinjice u pričama omiljeni su drugari naših najmlađih čitalaca, koji će sada kroz ilustracije i priče naučiti još mnogo toga o tim prelepim stvorenjima i njihovom životu u gustim zelenim šumama.

Ove edukativne i zabavne knjige možete poručiti putem sajta www.vulkani.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: