Novčanik najavljuje EP "Prezira"

Grupa Veliki prezir predstavila je pesmu ,,Novčanik” kojom najavljuju EP izdanje ,,Svetlost i dim” koje će pored ove, sadržati još tri pesme i biće objavljenо na jesen pod etiketom Odličnog hrčka.

Beograd
Podeli

EP izdanje ,,Svetlost i Dim” biće objavljeno kao 7’’ vinil, ali i u CD formatu. Video za naslovnu numeru ,,Svetlost i Dim” u režiji Andrijane Stojković, premijerno će biti prikazan neposredno pre izlaska izdanja.

Nove pesme Velikog prezira publika željno iščekuje, posebno nakon uspeha hit singla ,,To” koji je bend predstavio 2010. godine. Među poštovaocima domaće muzike vlada mišljenje da se radi o jednom od najboljih pop hitova stvorenih u prethodnoj deceniji.EP ,,Svetlost i dim” snimljen je u studiju ,,Digimedia“ u Beogradu i ,,Šamarčina” u Vrbasu; Snimatelji: Dušan Ševarlić, Janko Maraš; Produkcija i mastering: Matej Zec (Studio ,,Dis”, Rijeka)

Muzika

Nikolas Džar 31. avgusta u Bašti SC

Jedan od najatraktivnijih i najtalentovanjih muzičara mlađe generacije, Nikolas Džar (Nicolas Jaar) ima samo 22 godine, nastupiće "live" sa svojim bendom u petak 31. avgusta u 22h u Bašti Sava Centra.

Muzika utorak 31.07. 17:11 Komentara: 1

Snoop Dogg napušta rep

Nakon spekulacija medija o tome da li je novi album Snoop Dogga samo izlet u rege vode ili njegovo potpuno udaljavanje od rep muzike, stigao je i odgovor poznatog repera.

Muzika utorak 31.07. 13:02 Komentara: 6

Prljavo kazalište dolazi u decembru

Hrvatski bend Prljavo kazalište neće nastupiti na ovogodišnjem Beer Fest-u u avgustu, već će umesto toga održati koncert u Kombank areni 22. decembra, najavila je Beogradska kulturna mreža.

Muzika ponedeljak 30.07. 20:07 Komentara: 19
strana 1 od 63 idi na stranu