Tibia i Deadrise 4. oktobra u Gradu

Bendovi Tibia i Deadrise će u utorak 4. oktobra u KC "Grad" nastupiti posle duže pauze. Tibia će pretpremijerno izvesti pesme sa “All The Right Words” EP izdanja, a bend Deadrise će ovom prilikom promovisati svoj izuzetno uspešan novi singl “When Wounds Become Scars”.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.09.2011.

12:58

Default images

Koncert počinje tačno u 21h, a cena ulaznice je 200 RSD.

Tibia je nastala krajem 1999, nakon rasformiranja dva tada veoma uticajna hardcore benda All Of Us i All Ages. Tokom svoje već dvanaestogodišnje karijere bend je za sobom ostavio nebrojene nastupe po zemlji i regionu i 3 veoma uspešna albuma.

Na ovom koncertu ćete biti u prilici da čujete nov materijal sa “All The Right Words” EP izdanja koji će se kao i sva dosadašnja izdanja biti uskoro dostupan za free download.

Bend Deadrise je formiran 2007 od od tada prerastao u jedan od koncertno najaktivnijih bendova u balkanskom regionu. Svoju viziju hardcore zvuka prožetu death metalom bend uspešno plasira sve do danas.

Nakon 3 izuzetno dobro prihvaćena EP izdanja Deadrise ima ponovo priliku publici da se predstavi sa novim letnjim singlom “When Wounds Become Scars” i malko osveženom postavom u odnosu na poslednji beogradski koncert.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: