Kultura

Četvrtak, 07.12.2023.

10:46

Korisnici Netfliksa tvrde da je ovo najgora serija u godini

Jedna od poslednjih serija koje su stigle na Netfliks je Obliterated, akcijsko-komedijska drama koju su kreirali Džon Hervic (Jon Hurwitz), Hejden Šlozberg (Hayden Schlossberg) i Džoš Hild (Josh Heald), reditelji serije Cobra Kai.

Izvor: B92, index.hr

Korisnici Netfliksa tvrde da je ovo najgora serija u godini
Foto: Shutterstock/MAXSHOT.PL

Obliterated prati tim za specijalne operacije koji slavi neutralizaciju nuklearne bombe, samo da bi otkrio da zapravo nije uspeo.

Serija ima osam epizoda, ali kritike su strašne. Telegraf je napisao: "Prestanite sa potragom – najgora serija 2023. je ovde, osim ako niste 13-godišnji dečak, u tom slučaju Obliterated je vaša serija iz snova. Gardijan je dao seriji jednu zvezdicu, a kritičari lista su napisali: "Taj tempo je tako loš, a serija tako monotona da je najbolji deo bio detonacija bombe i okončanje naše muke."

Serija trenutno ima 47% na Rotten Tomatoes. Neki gledaoci su takođe bili razočarani. Jedan je napisao: "Užasna, neverovatno užasna serija“, dok je drugi prokomentarisao: "Veoma detinjasto, otišlo je tako daleko da više nije zabavno“.

S druge strane, ima i onih koji su uživali u tome: "Nije najbolja serija ikada, ali je zabavna. Mislim da je ljudi shvataju preozbiljno, ipak je to komična drama."

Obliterated je trenutno jedna od najgledanijih serija na Netfliksu u Srbiji. Kakvi su vaši utisci ukoliko ste pogledali?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: