Politika 36

15.05.2024.

20:05

Posle atentata na slovačkog premijera, prete smrću Vučiću; Mali: Sramno i zastrašujuće

Nakon atentata na slovačkog premijera Roberta Fica, na društvenim mrežama usledile su pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Izvor: B92.net

Posle atentata na slovačkog premijera, prete smrću Vučiću; Mali: Sramno i zastrašujuće
Printscreen/avucic

Podeli:

"Šokiran sam atentatom na Roberta Fica, velikog prijatelja Srbije i mog lično. Dragi prijatelju molim se za tebe i za tvoje zdravlje," objavio je Vučić na svom nalogu na društvenoj mreži Iks.

Na njegovu objavu oglasio se korisnik te društvene mreže koji se potpisuje kao "Herr ich genießt Yaprak" i uputio pretnju ubistvom predsedniku Srbije:

"Radi li gu*a precedniče? Sad nema više mazati oči gazda Putku, nema više farbanja, valja ti ispuniti obećanja i započeti frku inače ćemo i o tebi ovako čitati".

Drugi korisnik koji se potpisuje kao "Dragan Mijatović" je dodao: "To je bila proba za atentat na tebe"

 
Siniša Mali oglasio se na svom Instagram nalogu i istakao da najoštrije osuđuje pretnje koje su danas upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Mali, PhD, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

Podeli:

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: