Prve fotografije Ledi Gage sa snimanja nastavka "Džokera" FOTO

Gaga se priključuje Hoakinu Finiksu u nastavku hvaljenog filma "Džoker", za koji redatelj Tod Filips kaže da će biti mjuzikl.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Objavljene su prve fotografije Ledi Gage u ulozi stripovske antijunakinje Harli Kvin, za film "Joker: Folie a Deuk“ u kojem slavnog negativca po drugi put igra Hoakin Finiks, a osećanja fanova su podeljena.

Naime, Harli je dosad igrala holivudska lepotica Margo Robi i to u tri filma, i pored toga što su filmovi bili različitog kvaliteta svi su se rekli da je svoj posao odlično odradila.

Gaga će igrati sasvim drugačiju verziju junakinje, koja je u stripovima Džokerova devojka, jer filmovi Toda Filipsa nešto su drugačiji od klasičnih stipovskih blokbastera. Ovaj nastavak zamišljen je kao mjuzikl.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kadrovi u kojima se pojavljuje Gaga snimljeni su u Njujorku, a kako je prvi nastavak zaradio veliki novac i kritičari su ga hvalili, svi željno iščekuju da vide šta je ovaj put Filips "skuvao".

Gaga se već dokazala kao odlična glumica u romantičnoj drami "Zvezda je rođena“, za šta je nominovana za Oskara. Glumila je i u filmu "Gučijevi".

"Joker: Folie a Deuk“ u bioskope dolazi sledeće godine u oktobru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu