Bred Pit otkrio koju glumicu voli: "Najlepša žena na ekranu"

Bred Pit je radio sa nekim od najvećih imena u Holivudu, ali njegova najdraža glumica svih vremena nije nužno ime koje biste očekivali.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 03.11.2022.

18:47

Bred Pit otkrio koju glumicu voli:
Foto:EPA/ ETTORE FERRARI

Pit je svoje mišljenje o tome podelio još 1996. godine, kada su ga pitali o omiljenim glumcima u industriji.

"Poznajem jako malo muškaraca na koje mogu da se ugledam", rekao je za časopis Tiger Beat. "Zato cenim starije filmove jer pokazuju čoveka koji se zalaže za svoje principe. Kao Robert Redford. Prikazivao je čoveka onakvog kakvog bi svi muškarci želeli da budu ili kakvog bi žene želele da bude.

"Najveće zvezde nisu uvek seks simboli"

Tvrdio je da najveće zvezde nisu uvek ljudi koje bi dobili status 'seks simbola' uprkos tome što je izgled veliki faktor u Holivudu.

"Kada vidite osobu, skoncentrisani ste samo na njen izgled? To je samo prvi utisak. Onda postoji neko ko ti ne zapne odmah za oko, ali popričaš sa njim i to postane nešto najlepše na svetu." Njegova najdraža glumica svih vremena je žena koja nije bila poznata kao seks simbol, no Pit kaže da je uprkos tome za njega "najlepša žena na ekranu".
Foto: Profimedia
Reč je o danas 74-godišnjoj glumici Dajani Vist, koja se proslavila ulogama u filmovima kao što su "Footloose" i "Edvard Makazoruki".

Vest je osvojila Oskare za filmove Vudija Alena "Hannah and Her Sisters" i "Bullets Over Broadway". Ostali značajni filmovi u kojima je glumila uključuju "Parenthood", "Practical Magic", "The Lost Boys" i "Dan in Real Life", a takođe se pojavila i u nekim serijama poput "Law & Order", "Life in Pieces" itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: