Nakon završetka omiljene serije stiže i film FOTO

Još 2017. godine tvorac "Birmingemske bande" (Peaky Blinders) Stiven Najt razmišljao je o tome da BBC-jevu gangstersku seriju prenese na veliko platno, a sad je potvrdio da će je završiti celovečernjim filmom nakon nadolazeće poslednje sezone.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 30.01.2021.

13:19

Nakon završetka omiljene serije stiže i film FOTO
Foto: shutterstock.com/Stasia04

"Kovid nam je promijenio planove. Ali mogu reći da je moj plan od početka bio da 'Blajnderse' završim filmom", rekao je Najt za Deadline. "To će se dogoditi."

Vest dolazi nakon što je Najt objavio da će saga o usponu bande iz Birmingema da se završi nakon šeste sezone.

"Nakon odložene produkcije zbog pandemije, porodica se našla u velikoj opasnosti i ulozi nikad nisu bili veći", saopštio je.

"Verujem da će ovo biti najbolja sezona i siguran sam da će se svideti našim neverojatnim fanovima. I dok se serija bliži kraju, priča će se nastaviti u drugoj formi", dodao je. Ranije je najavio mogućnost sedme sezone, ali zbog pandemije ona se verovatno neće snimiti, već će serija dobiti kraj u filmu.

Inače, peta sezona serije završila je u totalnom haosu, ali nećemo otkrivati spojlere. Bez otkrivanja detalja, izvršna producentkinja Kerin Mendabak takođe je rekla kako će poslednja sezona biti najbolja, a fanovi sa svih strana sveta ne mogu da dočekaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: