Džoni Dep je zamenjen

Prema zvaničnom saopštenju kompanije "Vorner bros" glumac Meds Mikelsen izabran je da zameni Džonija Depa u trećem delu filma "Fantastične zveri".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2020.

10:18

Džoni Dep je zamenjen
Foto: Getty Images, Thomas Niedermueller / Stringer

U najnovijem delu ovog filma glumi ansambl koji predvode oskarovac Edi Redmejn, Ketrin Vaterston, Den Fogler i Džud Lo.

Džoni Dep je debitovao kao negativac franšize na samom kraju filma iz 2016. godine i ponovio je ulogu u mnogo većem svojstvu za nastavak "Fantastične zveri: zločini Grindelvalda" iz 2018. godine.
Foto: GettyImages, Elisabetta Villa / Stringer
Dep je objavio da izlazi iz franšize nakon što ga je "Vorner bros" zatražio da podnese ostavku nakon izuzetno javnog sudskog procesa između glumca i lista "San".

Dep je izgubio pravnu bitku - sudija je odbacio Depov slučaj klevete i stao u korist lista, koji je Depa nazvao "siledžijom koji tuče suprugu".

Iako se Dep neće pojavljivati u filmu, dobiće pun osmocifren honorar koji je trebalo da zaradi.

Prema "Holivud reporteru", Dep je pre izlaska iz projekta snimio samo jednu scenu za "Fantastične zveri 3".

Meds Mikelsen ostvario se u brojnim značajnim ulogama u filmovima poput "Rogue One: A Star Wars Story", "Doctor Strange ", "Casino Royale", i "The Hunt".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: