Stalone probudio nadu fanova: Radi se na nastavku "Razbijača" VIDEO

Godine 1993. snimljen je akcioni SF "Razbijač" (Demolition Man), koji je tokom godina postao neka vrsta kultnog ostvarenja.

Kultura

Izvor: B92, Titlovi.rs

Petak, 15.05.2020.

16:14

Default images

Glavne uloge tumačili su Silvester Stalone i Vesli Snajps.

Godina je 2032. Los Anđeles je sada San Anđeles i u njemu je ostvareno ono o čemu su sanjali svi utopisti: to je društvo mira i napretka koje ne poznaje nasilje i siromaštvo.

Feniksa vode na sud, ali on uspeva da pobegne, uz krvavi obračun s policajcima i kreće u osvetnički pohod.

Gradom upravlja miroljubivi gradonačelnik Rajmond Kokto s policijom koja je zaboravila šta je nasilje. Mlada policajka Lenina Haksli shvata da samo zaleđeni Razbijač može zaustaviti Feniksa.

Godine 2020. u vreme pandemije koronavirusa, Silvester Stalone najavio je na svom Instagram nalogu da se konačno snima nastavak ovog filma.

Budžet originalnog filma bio je 57 miliona dolara, a zaradio je tek nepun milion više, što se smatra priličnom propašću za holivudske standarde. Ipak, oreol poštovanja koji je kasnije stekao među fanovima naterao je producente da ozbiljno pristupe ideji o snimanju nastavka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: