"Serije su posao u kome moraš stalno da budeš u kondiciji" VIDEO

Glumac Svetozar Cvetković, gost emisije 150 minuta, mogao je biti najavljen kao Milenko iz "Baze na Dunavu", kao Branko Radičević, ili kao Milan Toplica... Jedna od uloga koja je obeležila njegovu karijeru jeste i lik Nikole iz sada već čuvenog ostvarenja "Ni na nebu ni na zemlji".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 09.01.2019.

16:45

Gotovo da nema istorijske ličnosti koju nije igrao, a dijapazon njegovih pozorišnih, filmskih i uloga u serijama zaista je širok i raznolik.

Na pitanje da prokomentariše lik Milovana iz serije “Žigosani u reketu”, glumac i producent Svetozar Cvetković kaže da nikada nije radio tako veliki projekat.

"Pre svega nikada nisam radio tako veliku seriju, sa tako velikim brojem epizoda, 42 epizode u jednom preiodu snimanja koje je zahvatilo celo leto i dobar deo jeseni, pa do pre neki dan, uz dva prekida koja smo imali. To je posao u kome moraš stalno da budeš u nekoj kondiciji, a pogotovo ako je neki lik koji se provlači tako kroz manje-više sve epizode", istakao je Cvetković i dodao da mu je mama rekla da ga više niko neće voleti posle ovoga.

Glumac je rekao još i to da su negativci u principu zahvalni za rad, ali i da su mu reditelji, sa kojima je radio na seriji, rekli da je njegov lik jedan šarmantan negativac i on se uzda u taj neki šarm…

Cvetković igra glavnog i odgovornog urednika i vlasnika novina, koji pravi naslove shodno svojim interesima. On je naveo da je najlepši kompliment dobio tokom konferencije za medije koju je Dragan Bjelogrić organizovao na samom snimanju:

“Onda su došli novinari iz svih naših redakcija koje postoje, od ovakve, onakve štampe, do žute štampe, i prišlo mi je dvoje novinara iz tih tabloida i reklo: znate ovako kako ste ovo napravili kao celu scenu, upravo je u redakciji kod nas tako”.

Šta je još poznati glumac rekao o samoj seriji, svojim kolegama i narednim ulogama pogledajte u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: