Popust na članarinu u Biblioteci grada Beograda

Biblioteka grada Beograda svojim korisnicima omogućava prolećni popust od 50 odsto na iznos individualne godišnje članarine.

Podeli
Foto: wikipedia.org, Goldfinger
Foto: wikipedia.org, Goldfinger

Popust će trajati dva meseca, u toku aprila i maja.

Da podsetimo, Biblioteka grada Beograda je najveća pozajmna biblioteka u Srbiji i ima u svom sastavu 74 biblioteke na teritoriji Beograda. Članska karta važi za čitavu mrežu BGB i važi tokom godinu dana od dana upisa.

Ostalo

Seminar “Znakovni muzej” u MIJ-u

Muzej istorije Jugoslavije u saradnji sa Asocijacijom tumača znakovnog jezika i Gradskom organizacijom gluvih, 5. aprila organizovaće prvi seminar "Znakovni muzej", posvećen razvoju veština muzejskih stručnjaka neophodnih za uspostavljanje kvalitetnije saradnje sa zajednicom gluvih.

Ostalo sreda 30.03. 14:38 Komentara: 0

Poziv za umetnički konkurs “Crna kutija”

Mikser Festival i Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu pozivaju autore da učestvuju na konkursu za umetničke radove Crna kutija / Black Box, koji će biti predstavljeni u okviru predstojećeg Mikser festivala, od 8. do 12. juna 2016, na ulicama Savamale.

Ostalo sreda 30.03. 12:59 Komentara: 1

Omaž Draganu Nikoliću

Od 1. do 3. aprila u Maloj sali Doma kulture „Studentski grad“ na Novom Beogradu biće održan program „Omaž Draganu Nikoliću – velikanu jugoslovenske i srpske kinematografije“.

Ostalo sreda 30.03. 11:45 Komentara: 1
strana 1 od 37 idi na stranu