Tajne poruke u Hari Poter knjigama

Hari Poter knjige su imale ogroman uticaj na živote velikog broja dece, ali i odraslih, a svi oni sada imaju priliku da generaciji narednih čitalaca poruče koliko im je taj čarobnjak zaista značio.

Izvor: Metro.co.uk
Podeli

Naime, na Poter fan stranici MuggleNet je pokrenuta akcija koja ohrabruje ljubitelje romana Džoane Rouling da u tajnim porukama koje treba da stave u neku od Hari Poter knjiga, objasne koliko im je značio ovaj čarobnjak.

Te poruke treba da se stave u knjige koje su donirane ili koje se nalaze u bibliotekama, kako bi ih što veći broj čitalaca video.

Svaka od njih, bilo da je citat iz knjige ili pouka koju je čitalac naučio, je iskrena i napisana od srca.

Društvenim mrežama se proširio veliki broj ovih poruka, a evo šta one poručuju.

Nikada niste sami. Ako ove knjige mogu da promene život jedne osobe, mogu da promene i ceo svet!

Pravo prijateljstvo postoji

Pobedite sopstvene dementore

Neka vam ove knjige u život unesu magiju pa da makar na trenutak izgubite dodir sa realnošću

Ostalo

Mjuzikl Braća (B)luzeri u Mikser House-u

Nakon veoma uspešne letnje premijere, Braća (B)luzeri se vraćaju u Savamalu. Mjuzikl inspirisan kultnom američkom muzičkom komedijom iz 1980, ponovo je na repertoaru Mikser teatra u petak i subotu, 2. i 3. oktobra, u 20h u Mikser House-u (Karađorđeva 46).

Ostalo sreda 30.09. 13:41 Komentara: 1

Srpska baština za ceo svet

Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac izjavio je danas da se u unapređenju sistema zaštite kulturnog nasleđa mora unaprediti zakonski okvir, da bi se u sinergiji institucija kulture, postigao zajednički cilj - da kompletno kulturno blago Srbije bude dostupno celom svetu.

Ostalo sreda 30.09. 12:50 Komentara: 3

Ivan Tasovac na Hilandaru

Komisijа Vlаde Republike Srbije zа Hilаndаr, kojom je predsedаvаo ministаr kulture i informisаnjа Srbije Ivаn Tаsovаc, dаnаs je nа Svetoj Gori konstаtovаlа dа su dosаdаšnji rаdovi nа rekonstrukciji mаnаstirskog kompleksа izvrseni kvаlitetno, u potpunosti u sklаdu sа plаnom i progrаmom.

Ostalo utorak 29.09. 16:32 Komentara: 5
strana 1 od 51 idi na stranu