Kultura

Subota, 26.02.2022.

13:51

Ukrajini porasle šanse za pobedu na Evroviziji - tako kažu kladionice VIDEO

U poslednjih nekoliko sati, Ukrajina se popela na drugo mesto na kladionicama za pobednika Evrovizije.

Izvor: B92

Ukrajini porasle šanse za pobedu na Evroviziji - tako kažu kladionice VIDEO
Foto: Profimedia

Prema podacima sa kladionice na veb stranici eurovisionworld.com, predstavnicima Ukrajine su se povećale šanse za pobedu na ovom takmičenju budući da je u nekoliko sati porastao broj opklada na ukrajinske predstavnike.

Podsetimo, Ukrajina na Evoviziju šalje drugoplasiranu pesmu s nacionalnog izbora.

Razlog je povlačenje pevačice Aline Paš, koja je na tom izboru pobedila i koja je trebalo da predstavlja Ukrajinu. Međutim, na svom Instagram profilu je objavila da se povlači i da neće nastupiti.

U Torinu će tako nastupiti Kalush Orchestra s pesmom imena Stefania. Ovoj pesmi na nacionalnom izboru publika je dala maksimalan broj glasova, a stručni žiri svojim glasovima treće mesto. Radi se o pesmi koja spaja tradicionalno pevanje i instrumente s modernim repom, a posvećena je majkama.

Rusiji zabranjeno učešće na Evroviziji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: