Kultura

Utorak, 21.12.2021.

14:49

Više od 17 sezona i nije kraj: Glumica očajnički želi da se "Uvod u anatomiju" završi

U zimskom finalu serije "Uvod u anatomiju" publika je ostala u neizvesnosti. Naime, glavni lik je bio zaglavljen u automobilu koji je bukvalno pao sa litice, što je navelo gledaoce da se zapitaju da li će umreti.

Izvor: B92

Više od 17 sezona i nije kraj: Glumica očajnički želi da se
Foto: Profimedia

U međuvremenu, Elen Pompeo je još jednom bila veoma iskrena u priznanju da postoji druga vrsta smrti koju se nada da će videti – smrt same serije.

Elen Pompeo se "pohvalila" da je opsovala Denzela Vošingtona na radnom mestu

"Pokušavala sam da se fokusiram na to da ubedim sve da to treba da se završi", rekla je Elen Pompeo nedavno za Insajder dok je promovisala svoju kompaniju "Beter Remedies".

Glumica je jedan od glavnih likova u ovoj drami već 17 i više sezona.

Ona je potpisala dvogodišnji ugovor, vredan 40 miliona dolara, pre nekoliko godina, što je mnoge navelo da pomisle da će se Uvod u anatomiju završiti do kraja maja.

Šokantne tvrdnje kolege: Elen Pompeo "uzela mito od 5 miliona dolara"

Ali rejting je ostao jak.

"Osećam se kao da sam super naivac koji stalno govori: 'Ali kakva će biti priča, šta ćemo ponuditi?", rekla je Elen Pompeo u ovom novom intervjuu, i dodala: "I svi kažu, 'Koga briga, Elen? Zarađuje gzilione dolara'"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: