Oglasila se rediteljka "Quo vadis, Aida?"

Film "Quo Vadis, Aida?" ipak nije osvojio Oskara u kategoriji najboljeg međunarodnog filma, a rediteljka Jasmila Žbanić oglasila se nakon dodele.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.04.2021.

13:41

Oglasila se rediteljka
Rediteljka Jasmila Žbaniæ, Foto: Profimedia

"Čestitke Tomasu Vinterbergu na osvojenom Oskaru u kategoriji najboljeg međunarodnog filma. Velika je čast biti nominovan uz tako sjajne reditelje", napisala je Jasmila uz fotografiju s Vinterbergom, čiji je film "Another Round" na kraju osvojio Oskara.

"Bravo Jasmila! Ponosni smo svi! Gledao sam i Another Round i zaista je dobar, ali bez imalo subjektivnosti, ipak nema tu jačinu kao Quo Vadis Aida?! Aida je film nakon kojeg dugo gledaš u jednu tačku i postavljaš sebi milion pitanja, u tome je razlika! Ali u svakom slučaju čestitke i Dancima! Idemo dalje!", poručili su joj u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: