Tijana Dapčević: "Svi muzičari pate zbog nedostatka razmene energije sa publikom" VIDEO

Pevačica Tijana Dapčević govorila o tome kako se na njenu kreativnost odrazilo zaključavanje zbog pandemije koronavirusa i istakla kako se lepo provela tokom tog perioda.

Izvor: B92, TV Prva

Petak, 15.01.2021.

15:39

Tijana Dapčević:
Foto: Printscreen TV Prva

"Tokom lokdauna dosta sam eksperimentisala sa kuhinjom, a što se posla tiče, meni nedostaje razmena energije sa publikom i taj momenat kad izađeš na scenu. Scena mi nedostaje. Svi mi muzičari patimo zbog korone, što finansijski, što zbog razmene te energije", rekla je Dapčevićeva za televiziju Prva.

Krajem decembra izbacila je obradu pesme "Što to biješe ljubav" Olivera Dragojevića i rekla kako će uskoro da izađe i njena nova pesma, balada.

Dodaje da je počela da se bavi i glumom i da je u Makedoniji snimila već pet sezona sitkoma "Prespav", da glumi Nemicu Ulu i da je zbog te uloge više niko ne zove njenim imenom.

"Sitkom se pet godina emituje u Makedoniji i jako je popularan, a odnedavno se emitujemo i u Bugarskoj, gde smo isto popularni. Igram Nemicu Ulu, Hitlera koji vedri i oblači u pansionu", zaključila je pevačica.

Detaljnije o tome šta je govorila Tijana Dapčević možete da vidite u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: