Tehnopolis

Četvrtak, 20.04.2017.

18:25

Stiže Nemoguća Misija kao VR igra

Ne možemo više ni da nabrojimo kako treba koliko ima delova čuvenog akcionog filmskog serijala Mission: Impossible, ali znamo da su uz Nemoguću Misiju odrasle generacije fanova dobre stare holivudske akcije poslednjih dvadesetak godina.

Izvor: play.co.rs

Stiže Nemoguća Misija kao VR igra
Foto: Movieclips Trailers / Youtube screenshot

Nešto kao Džejms Bond wannabe, samo sa manje šmeka i više sirove akcije, ali verovatno malo vas zna da je Mission: Impossible prvobitno nastao kao TV serija još davne 1966. godine, a da je prva Mission: Impossible video igra izašla 1990. godine, čak 6 godina pre prvog Mission: Impossible filma sa Tomom Kruzom.

Ali, dosta više sa lekcijama iz istorije ove franšize, jer danas pričamo o novoj Mission: Impossible igri, koja će u potpunosti iskoristiti VR tehnologiju kako bi igračima prenela uzbudljivu i haotičnu akciju na ivici smrti, koja je karakteristična za ovaj serijal.

Za sada nema više detalja osim da će na igri raditi studio VRWerx u saradnji sa vlasnikom Mission: Impossible licence, Paramount Worldwide Licensing.

Aleks Barder, iz VRWerx studija, kaže da će im veliki izazov biti kretanje i zato će tu uložiti poseban napor kako bi našli najbolja rešanja da tehnički što bolje prenesu uzdbuljivu akciju koju žele da prikažu u igri.

Ovaj studio već neko vreme radi na jednoj drugoj VR igri po uzoru na film i to po poznatom hororu Paranormalna Aktivnost, i svi koji su do sada imali prilike da probaju igru, kažu da je izuzetno strašna. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: