Utorak, 11.07.2017.

13:44

LSL: Odigrane su treće kvalifikacije za Efrag LoL Ligu

Kao i protekle 2 nedelje i ovaj vikend igrane su kvalifikacije za League of Legends Srpsku Ligu – LSL. Po broju i kvalitetu prijavljenih timova, ove kvalifikacije bile su najbolje do sada. Ekipe su pokazale ogromnu želju za učestvovanjem, pa je tako i sama borba za plasman u ligu, kao i borbu za nargadni fond od 1500 evra, bila uzbudljiva.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

LSL: Odigrane su treće kvalifikacije za Efrag LoL Ligu

U polufinalu igrale su top 4 ekipe, Agents in Pyjamas, Evolution Online, Team Horizon Reapers i Unknown. Oba polufinala završena su sa ubedljivih 2-0. Najveće iznenađenje predstavio je plasman tima Unknown u samo finale, pobedivši mađarski tim Horizon Reapers, koji se samo par sati pred njihov polufinalni meč borila u kvalifikacijama za EU Challenger Series. U prvom polufinalu koje je igrano dan ranije, makedonski EON savladao je ekipu Agents in Pyjamas sa ne baš tako ubedljivih 2-0. Iako 2-0 odaje utisak lagane pobede, EON je oba gejma morao da pravi comeback nakon katastrofalnog early gejma. Uspeli su da se povrate, preokrenu i dobiju oba gejma, pa su se u finalu sastali sa ekipom Unknown dan kasnije. Pred finale održan je intervju sa menadžerom prve pozvane ekipe. Ukoliko niste ispratili strim, u pitanju je ekipa x25 Marvo.
Mnogi su u finalu očekivali EON kao pobednika, ali ekipa Unknown pokazala je da je spremna za duel sa Makedoncima. Iskoristili su slabost EONa, early gejm, i već u ranoj fazi preuzeli kontrolu nad prvim gejmom. Unknown je ubedljivo savladala EON u prvom meču i tako povela sa 1-0 u finalnoj seriji. Drugi gejm doneo je malo više neizvesnosti. EON je ovoga puta bila ekipa koja je izgradila prednost i očuvala je do kraja meča i tako izjednačila rezultat na 1-1. I onda treći odlučujući meč i repriza prvog gejma finalne serije. EONov early gejm opet je bio razlog vođstva ekipe Unkown i prednosti koju su imali tokom celog gejma. Kao i u prvom meču finala, EON nije uspeo da se povrati, pa je posle 3 meča, ekipa Unknown izašla kao pobednik rezultatom 2-1 i zauzela mesto u ligi. Prijave za poslednje kvalifikacije su otvorene, a svoj tim možete prijaviti ovde. Ukoliko imate neka pitanja vezana za kvalifikacije obratite se facebook stranicama League of Legends- Serbia i LSL. Budite i sledeći vikend uz twitch.tv/efragrs i pratite Mićka i Baldy-ja u prenosu mečeva poslednjeg kvalifikacionog turnira.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: