Region

Utorak, 26.04.2016.

18:54

Crnogorci zovu: Ko će da služi hranu na festivalu?

Opština Budva raspisala je tender za dostavu ponuda za ustupanje mesta za prodaju i posluživanje hrane posetiocima Sea dance festivala.

Izvor: cdm.me

Crnogorci zovu: Ko će da služi hranu na festivalu?
Foto: Thinkstock

Navedeni tender objavljen je na sajtu Opštine Budva i na zvaničnom sajtu festivala i trajaće do 21. maja do 15 sati, dok su detalji o dostavljanju ponuda precizno istaknuti na pomenutim internet portalima.

U Budvi je juče organizovan prvi sastanak zajedničkog Koordinacionog tela za organizciju ovog festivala, koji čine predstavnici Opštine Budva, predstavnici lokalnih javnih preduzeća i predstavnici festivala.

Na prvom sastanku razmatrane su smernice kojima će se tim rukovoditi u cilju što kvalitetnije pripreme ovogodišnjeg festivala na Jazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

17 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: