Srbija

Utorak, 06.05.2008.

14:11

Ambiciozni planovi Tigra

U prvoj polovini godine Tigar planira ulaganja od oko 400 miliona dinara u razvoj i modernizaciju proizvodnje, kao i uvodjenje novih proizvoda i promociju brenda.

Izvor: Beta

Default images

Pirotska kompanija objavila je na sajtu Beogradske berze da planira i unapredjenje sistema upravljanja kvalitetom i ekološkim procesima, razvoj trgovačke mreže, kao i programi obuke zaposlenih

Za posmatrani period Kao glavne razvojne ciljeve u periodu januar/jul Tigar je naveo pripreme za puštanje u rad novih pogona - za proizvodnju gumene obuće i za proizvodnju gumeno-tehničke robe od gumenog reciklata.

U planu su i otvaranje tri nova servisno-prodajna objekta, pripreme za modernizaciju uslužnih delatnosti, potpisivanje ugovora sa
strateškim partnerima u programu obuće i realizacija transakcije sa grupom Mišelin.

Akcije Tigra su na Beogradskoj berzi od kraja maja 2005. a početkom aprila prošle godine primljene su na A Listing Berze.

Tenutno akcija Tigra košta nešto manje od 1.500 dinara. Dosadašnji minimum od 1.300 dinara za akciju ubeležen je sredinom juna 2005. a
maksimum od 3.199 dinara registrovan je polovinom aprila prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

20 h

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

3 h

Podeli: