Srbija

Sreda, 22.03.2017.

19:14

"Ne postoje mali i veliki projekti, samo rešenja"

Ministar rudarstva Aleksandar Antić i gradonačelnik Siniša Mali obišli su radove na asfaltiranju puta u Barajevu.

Izvor: Tanjug

(Foto: Thinkstock.com, ilustracija)

Oni su poručili da ne postoje mali i veliki projekti, već samo rešenja u interesu građana i da je za Vladu Srbije svaki projekat podjednako važan.

U barajevskom naselju Vranić, od centra do magistrale, asfaltira se put u dužini od tri kilometra, čime će to naselje nakon dugo godina dobiti adekvatan put.

Antić istakao je da je za Vladu Srbije svaki projekat podjednako važan, o čemu svedoči upravo i asfaltiranje vranićkog puta, dodajući da su u toku i radovi na putu u Baćevcu.

Ministar je dodao i da premijer Aleksandar Vučić insistira da svi budu na terenu, razgovaraju sa ljudima i rešavaju njihove ključne probleme.

"Za nas ne postoje veliki i mali projekti, postoje samo rešenja u interesu Beograđana. Građani Beograda marljivo rade i zato će za realizaciju tih ciljeva imati podršku Vlade i predsednika Vučića, koji to stavlja u prvi plan", rekao je Antić.

Kako je rekao, cilj je da građani Barajeva dobiju asfalt, nove autobuse, dobro snabdevanje električnom energijom i vodovod i kanalizaciju. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakao je da je asfaltiranje puta u Vraniću slika i prilika Beograda za koji se gradska vlast bori, a to je da stanovnici svake opštine imaju iste uslove za život.

Mali je podsetio da asfaltiranje puta u Vraniću finansira vlada i zahvalio je premijeru Vučiću, koji je, kako kaže, pokazao da se brine o svakom građaninu Srbije i Beograda.

"Siguran sam da je to politika koju će Aleksandar Vučić nastaviti i kao predsednik Srbije - politika stabilnosti, mira i ekonomskog razvoja, gde kroz puniji budžet i bolje javne finansije imate novca da se bavite i asfaltiranjem, kanalizacijom i vodovodom, ulaganjem u socijalna davanja, izgradnju vrtića i škola", poručio je Mali.

On je podsetio da ove godine Barajevo prvi put ima kapitalni budžet u iznosu od 70 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

16 h

Podeli: