Život

Četvrtak, 04.12.2014.

19:23

Izložba "Eksperiment Petnica"

U Velikoj galeriji Srpske akademije nauka i umetnosti sutra u 16 časova će biti otvorena izložba "Eksperiment Petnica" o radu i rezultatima Istraživačke stanice Petnica. Izložba će biti otvorena do 10. decembra.

Izvor: Izvor: B92

Default images

"Eksperiment Petnica" je izložba koja predstavlja ovu jedinstvenu instituciju, ne samo u našoj zemlji, već i Evropi, i ovaj svojevrsni obrazovni eksperiment koji uspeva već više od 32 godine.

Na otvaranju Izložbe će govoriti akademik Nikola Hajdin (predsednik SANU), dr Branko Kovačević (predsednik Srpske akademije inženjerskih nauka) i Vigor Majić (direktor ISP).

U okviru izložbe "Eksperiment Petnica" u subotu 6.12. u 13 časova. biće organizovana i tribina PriceWaterhouseCoopers "Postojeći obrazovni profili i potrebe biznisa". Govore:Miroljub Labus, Biljana Bogovac, Nikola Božić. Izložba je otvorena svakog dana od 10 do 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: