Četvrtak, 18.04.2002.

20:00

PRETNJE ZBOG PRIVATNOG GRANICNOG PRELAZA

Izvor: B92

Default images
U Velikom Gradistu postoji privatan granicni prelaz.

Pokusaj da sazna kako privatna kompanija umesto drzave ubira prihode kostala je jednog odbornika pretnjama smrcu i razlicitim uvredama, javlja dopisnik Radija B92 Radoslavka Despotovic. Opstinski odbornik u Velikom Gradistu i clan SPS, vlasnik kompanije "Stokic" Ljubisav Stokic, pretio je u cetvrtak rano ujutro odborniku i clanu Glavnog odbora GSS Zivojinu Lazicu smrcu, psovao mu "majku Vlasku" i pretio mu da ce ga "ubiti kao zeca", jer je na opstinskoj skupstini pitao kako je moguce da kompanije "Stokic" bude vlasnik jedinog privatnog granicnog prelaza u zemlji i umesto drzave ubira prihod od stranaca. "Cuo sam lupnjavu, pricu i galamu, provirio sam kroz prozor i video da je to Ljubisav Stokic. Kad je video pomeranje zavese, zapretio je 'ubicu te kao zeca'.

Zvao sam policiju, nakon 5 minuta pretnji Stokic je otisao, a patrola je stigla posle 10-15 minuta. Ljubisav Stokic je tu pretnju vec izgovorio pre nekoliko meseci u kafani. Ovo je preslo svaku meru", prica Lazic, dodajuci da nece odustati od trazenja odgovora. Lazic je prijavio slucaj policiji i bice podneta krivicna prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: