Petak, 04.06.2010.

17:50

Osumnjičeni za krađe na grobljima

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv pet osoba zbog sumnje da su krali sa groblja i skrnavili grobove, saopšteno je iz policije.

Izvor: Beta

Default images

Prijave su podnete protiv Mileta M. (25) iz Pančeva, Baneta T. (20) iz Lugavčine, Milana D.(49) iz Starčeva, Dragana J.(31) iz Žagubice i Vesne T.(24) iz Beograda.

Oni su osumnjičeni da su tokom 2009. i početkom 2010. godine pomerali nadgrobne betonske ploče, ulazili u grobnice i iz sanduka uzimali zlatni nakit.

Pored krađa grobnica na starom požarevačkom groblju, skrnavili su i grobnice u selima Bare i Vlaški Do.

Požarevačka policija je ranije uhaspila i podnela krivičnu prijavu protiv Metjua R. (34) iz Petrovca na Mlavi zbog sumnje da je oskrnavio više grobova.

Policija je utvrdila da je sa Metjuom grobove pljačkao i Dejan S. (21) iz Petrovca na Mlavi.

Oni su osumnjičeni da su na gradskom groblju u Petrovcu i grobljima u Melnici i Tabanovcu, sa nadgrobnih spomenika ukrali bronzane biste pokojnika, posekli ih i prodali kao sekundarne sirovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: