Četvrtak, 13.04.2006.

23:03

Ljajić: Nepromenjene pozicije

Rasim Ljajić je razgovarao sa Vojislavom Koštunicom o ostavci na mesto šefa Koordinacionog tela i dešavanjima u Novom Pazaru.

Izvor: Beta

Default images

"Koštunica me zamolio da zbog osetljive situacije ostanem na čelu tela, dok vlada ne usvoji ostavku", rekao je ministar za ljudska i manjinska prava SCG, kao i da očekuje da će se to desiti u naredne dve nedelje.

"Po pitanju Novog Pazara, pozicije su nam ostale nepromenjene, Koštunica je tvrdio da je to čisto pravno, a ja da nije pravno, već političko pitanje", rekao je ministar.

On je dodao da mu je Koštunica takođe kazao da je razgovarao sa ministrom za državnu upravu Zoranom Lončarom o dešavanjima u Novom Pazaru, gde je opštinska većina pre uvođenja privremenih mera, pokrenula postupak opoziva predsednika opštine Sulejmana Ugljanina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: