Petak, 05.02.2021.

10:00

Kako teče rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin? "U pitanju je izuzetan projekat" FOTO

Rekonstrukcija puta Novi Pazar – Tutin teče planiranom dinamikom, a završeno je 28 odsto predviđenih radova.

Izvor: B92.net

Kako teče rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin?
Foto: Grad Novi Pazar

"Iako stalno govorimo o rekonstrukciji, imajući u vidu obim radova, možemo reći da je reč o izgradnji potpuno novog puta, u pitanju je izuzetan projekt čija realizacija teče po plan", kazao je državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enes Buhić koji je obišao radove.
Foto: Grad Novi Pazar
Izvođač radova na rekonsterukciji trase Novi Pazar – Tutin, duge nešto više od 23 kilometra je turska kompanija "Tašjapi".

U ime kompanije, Yenal Elias, menadžer projekta ističe da će put po okončanju radova biti funkcionalniji i bezbedniji za učesnike u saobraćaju, što je za ceo region izuzetno važno.

"Okončano je oko 28 procenata predviđenih radova. Kašnjenja neće biti jer smo u odnosu na plan dinamike koji je predat resornom ministarstvu, slobodno mogu reći jedan korak ispred. Nadamo se da će projekat biti od koristi svim građanima a ne isključujrm mogućnost da obaveze privedemo kraju pre predviđenog roka", rekao je mendžer projekta Yenal Elias.
Foto: Grad Novi Pazar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: