Četvrtak, 28.01.2021.

09:30

U Kragujevcu sutra velika akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Kragujevac, u saradnji sa Službom za snabdevanje krvlju i krvnim produktima, u petak, 29. januara, u periodu od 9 do 16 sati, u hotelu Kragujevac, orgnizuje veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi. Ova akcija održava se u okviru Zimske kampanje prikupljanja krvi sa ciljem da se obezbede dovoljne količine krvi.

Izvor: pressek.rs

U Kragujevcu sutra velika akcija dobrovoljnog davanja krvi
Foto: plenoy m/Shutterstock

"Pozivamo sve Kragujevčane da učestvuju u ovoj akciji, uz napomenu da se davanjem krvi ne ugrožava zdravlje, davanje krvi je bezbedno za svakog zdravog pojedinca i u vreme korone", saopšteno je iz Crvenog krsta Kragujevac, prenosi Pressek.

Veoma je važno da se odazove što veći broj davaoca, jer su tradicionalne akcije u doba pandemije na fakultetima i školama onemogućene, a prilike za prikupljanje u kompanijama i drugim institucijama ograničene. Akcija će se realizovati uz poštovanje svih mera zaštite od virusa korona.

Za davaoce su obezbeđeni i simbolični pokloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: