Ponedeljak, 18.11.2019.

17:47

Bratislav Ilić dobitnik godišnje medijske nagrade za toleranciju VIDEO

Naš novinar Bratislav Ilić dobitnik je godišnje medijske nagrade za toleranciju.

Izvor: O2

Bratislav Ilić dobitnik godišnje medijske nagrade za toleranciju VIDEO
Screenshot/TV O2

Njegov prilog o Ruži Kačarević iz okoline Bujanovca, starici koja živi u nemaštini i jede zelje, prepoznali su kao najvredniji OEBS i poverenica za zaštitu ravnopravnosti.

Poverenica je istakla da je naš kolega ovim prilogom skrenuo pažnju na probleme starijih žena u selima i da pravi pristup takvim temama razotkriva problem, ali nudi i rešenje.

"Ono što je najbitnije ona sada nije gladna, nakon naše priče njen sestrić koji je živeo u Makedoniji došao je da živi kod nje u selo Klinovac, doveo je svoju porodicu, ali imamo samo jedan mali problem, oni još uvek nemaju struje a nadam se da ćemo i tu pomoći da im se uvede struja", rekao je Ilić i dodao: "Svega toga ne bi bilo da ja nemam snimatelja iza sebe i da mi nismo tim - badava Bata Ilić".

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: